Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
Volgende revisie
Vorige revisie
sidebar [23-10-2013 21:38]
admin
sidebar [29-04-2018 20:13] (huidige)
Regel 1: Regel 1:
   * Zoek via de **[[welkom|INDEX]]** naar de uitleg over de verschillende begrippen die met kerstgroepen te maken hebben.   * Zoek via de **[[welkom|INDEX]]** naar de uitleg over de verschillende begrippen die met kerstgroepen te maken hebben.
-  * Indien in de uitleg een woord ''rood' is, kunt u dat ook weer aanklikken en nadere uitleg krijgen. ​+  * Indien in de uitleg een woord '[[welkom|rood]]' is, kunt u dat ook weer aanklikken en nadere uitleg krijgen. ​
   * Gebruik ook eens de optie '​Zoeken',​ die rechts bovenaan de pagina beschikbaar is.   * Gebruik ook eens de optie '​Zoeken',​ die rechts bovenaan de pagina beschikbaar is.
   * Aan de meeste pagina'​s zijn ook zogenaamde '​tags'​ toegevoegd, waarmee u ook naar verwante begrippen of uitleg kunt zoeken. (Zie rechtsonderaan de teksten)   * Aan de meeste pagina'​s zijn ook zogenaamde '​tags'​ toegevoegd, waarmee u ook naar verwante begrippen of uitleg kunt zoeken. (Zie rechtsonderaan de teksten)
  
   * Indien u zelf aanvullende informatie hebt, kunt u ons dit sturen via het contactfomulier.   * Indien u zelf aanvullende informatie hebt, kunt u ons dit sturen via het contactfomulier.
 
sidebar.txt ยท Laatst gewijzigd: 29-04-2018 20:13 (Externe bewerking)
 
Recent changes RSS feed Creative Commons License Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki